Rólunk

Legjobb költöztetés – Legjobb költöztető cég!

Üdvözlöm önt oldalunkon!

Németi István cégtulajdonos vagyok. 

Egy pár sorban be mutatnám  önnek, hogy mi is az a költöztetés!  

 

A költöztető cég székhelye Fót, elsősorban Budapesten, valamint Fóton és környékén vállalunk költöztetést, de természetesen igény szerint belföldi és nemzetközi költöztetésben is szívesen segítünk Önnek.

Azért dolgozunk, hogy Önt megszabadítsuk a költözéssel járó stressztől, idegeskedéstől és a hosszú ideig tartó rendetlenségtől.

Egy költözés rengeteg feladattal és persze idővel jár. Először is rá kell készülni lelkileg, aztán sokat kell csomagolni, pakolni, szét- és összeszerelni. Ilyenkor általában elmaradhatatlan a lomtalanítás, ha csak nem szeretne minden – az évek során felhalmozott, használaton kívüli tárgyat – magával vinni.

Költöztető cég, stresszmentes költöztetés!

Ha szeretne minél előbb megszabadulni ezektől a feladatoktól és az ezzel járó fáradtságtól és stressztől, mi segítünk Önnek. Egy olyan költöztető cég vagyunk, aki szeretne minden terhet levenni az Ön válláról, szó szerint és képletesen is. Cégünk komplex költöztetést is vállal, ami azt jelenti, hogy Önnek akár ott sem kell lennie.

Dőljön hátra és bízza ránk a költöztetést!

Mi becsomagolunk, szétszereljük a bútorait, átszállítjuk az új helyére, közben a lomokat elszállítjuk, az új lakásában kicsomagolunk és összeszereljük a bútorokat. Ön pedig nyugodtan ülhet az új otthonában a régi foteljében.

 

Költöztető cégünk szolgáltatásai!

 

Költöztetés!

Ezek érdekelnék: olcsó költöztetés Budapesten, költöztetés Budapest vonzáskörzetében, esetleg költöztetés vidéken? Ezekben mind-mind számíthat ránk.

Csomagolás!

Minden olyan ingóságot becsomagolunk Önnek, amit szeretne. Igény szerint akár a költözés előtti napokban is.

Lomtalanítás!

Önnél is sok a felesleges holmi, amit soha senki nem használ, de nem szabad kidobni, mert majd jó lesz valamire?

Bútorszerelés!

Ha szeretné, bútorait szétszedjük és össze is rakjuk új otthonában. Önnek csak annyi a dolga, hogy megmondja, hogy mit hová szeretne.

Pianino zongora, páncél szekrény mozgatása!

Költözne, de nem tudja, hogy hogyan szállítsa, emelje meg zongoráját vagy páncél szekrényét, esetleg csak otthonában szeretné máshová tenni? Költöztető cégünk vállalja zongorák, páncél szekrények mozgatását is.

Raklapos áru szállítása!

Az ár mindig megbeszélés tárgyat képezi, mely attól függ, hogy egy vagy több illetve könnyű vagy nehéz dologról van-e szó.

Komplex költöztetés!

Bízza ránk a költözéssel járó feladatokat elejétől a végéig. Csomagolunk, lomtalanítunk, szétszedünk, szállítunk, összeszerelünk.

 

Tudta, hogy hétvégén is, hétköznapi árakon dolgozunk?

Még egy ok, amiért minket kell, hogy válasszon:

Mi vagyunk a legjobbköltöztetes.hu 🙂 😉

Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36304428687

E-mail: info@legjobbkoltoztetes.hu

Költöztető cég Budapesten, Fóton és környékén!